Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ακτοπλοϊκό: Σε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο καλεί η Ο.Λ.ΣΥ την Παρασκευή

the roots web banners 06

Ακτοπλοϊκό: Σε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο καλεί η Ο.Λ.ΣΥ την Παρασκευή
12.02.2025 | 19:33

Ακτοπλοϊκό: Σε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο καλεί η Ο.Λ.ΣΥ την Παρασκευή

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η Ομοσπονδία Λημνιακών Συλλόγων καλεί σε συγκέντρωση έξω από το Υπουργείο Ναυτιλίας την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, στηρίζοντας την αντιπροσωπεία που εκείνη την ώρα θα θέτει στον Υπουργό το πρόβλημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου. 

Κεντρικό αίτημα, η αποκατάσταση της γραμμής Λαύριο - Άγιος Ευστράτιος - Λήμνος - Καβάλα με αξιόπλοο πλοίο, καλύτερες ώρες και συχνότερα δρομολόγια. 

Το κάλεσμα της Ο.Λ.ΣΥ:

Η Ομοσπονδία συλλόγων Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε συγκέντρωση την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 στο Υπουργείο Ναυτιλίας (Ακτή Βασιλειάδη, Πύλη Ε1 - Ε2).

Να ενισχύσουμε με την παρουσία μας την αντιπροσωπεία των εκπροσώπων της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου στην συνάντησή που θα έχουν με τον Υπουργό Ναυτιλίας και να διεκδικήσουμε την επίλυση του προβλήματος της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Αττικής με τα νησιά μας.

Οφείλουμε να διεκδικήσουμε το αυτονόητο: την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής γραμμής Λαύριο - Αγ. Ευστράτιος- Λήμνος- Καβάλα με καλό και αξιόπλοο πλοίο, καλές ώρες δρομολογίων και ικανοποιητική συχνότητα δρομολογίων.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos pccom

 

youtube channel