Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συνάντηση γνωριμίας Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου

AquaBlue WebBanner 750x150 from970

Apothiki Workshops Banner2 750

Συνάντηση γνωριμίας Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου
19.05.2025 | 04:53

Συνάντηση γνωριμίας Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σε κλίμα συνεργασίας και με διάθεση ανοιχτής επικοινωνίας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Μαΐου, συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου και του νέου Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου - Κέντρου Υγείας Λήμνου, Δημήτρη Μάνου.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τέθηκαν καίρια ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου και την καθημερινότητα της ιατρικής κοινότητας, ενώ διατυπώθηκε εκατέρωθεν η πρόθεση για στενή και θεσμική συνεργασία.

Μετά τη συνάντηση, ο Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

"Την Παρασκευή 16 Μαΐου 2025, η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λήμνου κα Ελένη Φαρμάκη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συναντήθηκαν με τον νέο Διοικητή του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου, κο Δημήτριο Μάνο.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την ιατρική κοινότητα, αλλά και θέματα σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας. 

Ο κος Μάνος υπογράμμισε τη σημαντική συνεισφορά των μελών του Ι.Σ.Λ. στο πρόγραμμα εφημεριών του Νοσοκομείου.  

Ο Ι.Σ.Λ. ευχήθηκε μία επιτυχημένη θητεία στον νέο Διοικητή και τόνισε την αμέριστη στήριξη σε κάθε προσπάθεια αναβάθμισης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

Η συνεργασία θα συνεχιστεί και θεσμικά, καθώς σύμφωνα με τον νέο νόμο του Υπουργείου Υγείας, ο Ιατρικός Σύλλογος Λήμνου θα εκπροσωπείται με ένα μέλος του στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΝ-ΚΥ Λήμνου".  

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel