Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ρωμαίικος Γιαλός: Τέλος η ελεύθερη πρόσβαση με αυτοκίνητο | Μόνο για μόνιμους κατοίκους και τροφοδοσία

the roots web banners 06

Φωτό: Δήμος Λήμνου Φωτό: Δήμος Λήμνου
23.05.2025 | 17:20

Ρωμαίικος Γιαλός: Τέλος η ελεύθερη πρόσβαση με αυτοκίνητο | Μόνο για μόνιμους κατοίκους και τροφοδοσία

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Σε εφαρμογή νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων προχώρησαν από σήμερα, Παρασκευή 23 Μαΐου, οι υπηρεσίες του Δήμου Λήμνου στην οδό Παύλου Κουντουριώτη, στον Ρωμαίικο Γιαλό, με την τοποθέτηση κολωνακίων σήμανσης στην περιοχή της γέφυρας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο εξής η πρόσβαση στο παραλιακό τμήμα μεταξύ γέφυρας και “Βόντελα” θα επιτρέπεται μόνο σε μόνιμους κατοίκους και οχήματα τροφοδοσίας, και μάλιστα σε συγκεκριμένο ωράριο: από τις 07:30 έως τις 11:30 το πρωί. Παράλληλα, απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων, ενώ έχει διασφαλιστεί η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε οχήματα έκτακτης ανάγκης, σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ, την Πυροσβεστική και το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας.

Η Δημοτική Αρχή κάνει λόγο για έργο που βρίσκεται ακόμη σε στάδιο παραλαβής και τονίζει ότι πρόκειται για μια παρέμβαση αναβάθμισης των υποδομών σε μία από τις πιο επισκέψιμες και χαρακτηριστικές γωνιές της Μύρινας. Ζητά δε από τους οδηγούς κατανόηση και συνεργασία, επισημαίνοντας τη σημασία της ρύθμισης για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση της περιοχής.

IMG 0363

Φωτό: Χρήστος Παλαιολογούδιας

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel