Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δύο νέες προσλήψεις στην Π.Ε. Λήμνου μέσω προγράμματος της ΔΥΠΑ

the roots web banners 06

Δύο νέες προσλήψεις στην Π.Ε. Λήμνου μέσω προγράμματος της ΔΥΠΑ
17.06.2025 | 11:41

Δύο νέες προσλήψεις στην Π.Ε. Λήμνου μέσω προγράμματος της ΔΥΠΑ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού της προχώρησε η Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου (Επαρχείο) με την πρόσληψη δύο υπαλλήλων, μέσω του προγράμματος απασχόλησης ανέργων ηλικίας 55-67 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου διάρκειας έως δύο ετών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΥΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΛΗΜΝΟΥ

Η Π.Ε Λήμνου προέβη στην πρόσληψη δύο (2) υπαλλήλων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως 2 ετών, μέσω του προγράμματος απασχόλησης ανέργων ηλικίας 55-67 της ΔΥΠΑ.

Η εν λόγω ενίσχυση του προσωπικού εντάσσεται στο πλαίσιο της λειτουργικής αναβάθμισης των υπηρεσιών του Επαρχείου και αποσκοπεί στην κάλυψη αυξημένων αναγκών που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Έπαρχος Π.Ε. Λήμνου, Απόστολος Κουτσογιάννης δήλωσε:

«Η στελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών με επαρκές προσωπικό είναι βασική προϋπόθεση για την ποιοτική εξυπηρέτηση του πολίτη. Η πρόσληψη αυτών των δύο υπαλλήλων θα ενισχύσει τη λειτουργία της Π.Ε. Λήμνου και θα επιτρέψει την καλύτερη ανταπόκριση στις καθημερινές ανάγκες των συμπολιτών μας.»

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel