Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης στη Λήμνο καλεσμένος της Λέσχης Φιλαναγνωσίας

the roots web banners 06

Ο συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης στη Λήμνο καλεσμένος της Λέσχης Φιλαναγνωσίας
30.10.2025 | 08:22

Ο συγγραφέας Γιάννης Μακριδάκης στη Λήμνο καλεσμένος της Λέσχης Φιλαναγνωσίας

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Η Λέσχη Φιλαναγνωσίας Λήμνου ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό και υποδέχεται τον συγγραφέα Γιάννη Μακριδάκη, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου στις 17:00, στη βιβλιοθήκη της Μαρίας Λαμπαδαρίδου Πόθου, στο ιστορικό Σαχτούρειο Οίκημα στον Ρωμαίικο Γιαλό!

Αφορμή, η κυκλοφορία του νέου του βιβλίου «Στη σκιά του όρους Όχη», αλλά η εκδήλωση υπόσχεται κάτι περισσότερο από μια απλή παρουσίαση, μια συνολική αναδρομή στο πολυσχιδές έργο του συγγραφέα!

Ο Γιάννης Μακριδάκης, είναι συγγραφέας, ερευνητής και ακτιβιστής, γεννημένος στη Χίο το 1971 με σπουδές στα Μαθηματικά και ιδρυτής του Κέντρου Χιακών Μελετών «Πελινναίο»!

Από τον «Ανάμιση ντενεκέ« και τη «Δεξιά τσέπη του ράσου», μέχρι τον «Ήλιο με δόντια» και τα πιο πρόσφατα «Τα απόνερα της Σοφίας» και «Ενάμισι δευτερόλεπτο φως», ο συγγραφέας γράφει ιστορίες που αγγίζουν τον άνθρωπο!

Τα βιβλία του έχουν διασκευαστεί με επιτυχία για το θέατρο!

Στην εκδήλωση θα υπάρχει ανοιχτή συζήτηση με τον συγγραφέα, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη!

IMG 9809

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel