Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Βολές καμπύλης τροχιάς και αντιαεροπορικών στη νοτιοανατολική Λήμνο

the roots web banners 06

Βολές καμπύλης τροχιάς και αντιαεροπορικών στη νοτιοανατολική Λήμνο
06.11.2025 | 19:26

Βολές καμπύλης τροχιάς και αντιαεροπορικών στη νοτιοανατολική Λήμνο

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Η 88 Στρατιωτική Διοίκηση (88 ΣΔΙ) ενημερώνει ότι από την Τρίτη 11 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2025, θα πραγματοποιηθούν ημερήσιες και νυχτερινές βολές όπλων καμπύλης τροχιάς και αντιαεροπορικών όπλων στην περιοχή Φισίνης, στη νοτιοανατολική πλευρά της Λήμνου.

Οι βολές θα διεξάγονται:

  • Ημερήσιες: από 08:00 έως 14:30

  • Νυχτερινές: από 19:00 έως 23:10

Η δραστηριότητα εντάσσεται στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων του Σχηματισμού και αποτελεί συνήθη στρατιωτική άσκηση.

Η Στρατιωτική Διοίκηση εφιστά την προσοχή των κατοίκων και των αλιέων, ζητώντας την αποφυγή προσέγγισης στις καθορισμένες χερσαίες και θαλάσσιες περιοχές (όρμος Αγίου Σώζοντος και νοτίως του Ακρωτηρίου Αγίας Ειρήνης, έως βάθους 6 ναυτικών μιλίων) κατά τις συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες, για λόγους ασφάλειας προσωπικού και πολιτών.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel