Η 66η διοργάνωση των ιστορικών Βενιζέλειων, θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό του Μιχάλη, καθώς κατάφερε να ανέβει στο πρώτο σκαλί του βάθρου, αφού ήρθε πρώτος στο άλμα.
Το άλμα του Λημνιού αθλητή μετρήθηκε στα 7,62 μέτρα, χαρίζοντάς του το χρυσό μετάλλιο.
Μήκος Ανδρών : Μερτζανίδης Δεσποτέρης-Μιχαηλ (ΟΣΦΠ) 7.62 (+1.00) Γαλαζούλας (Αναστάσιος (Βενιζέλος) 7.62 (+1.60), Ξενικάκης Νικόλαος (ΓΑΣ Ιεράπετρας) 7.30μ (+1.20).
Άτυχος στάθηκε από την άλλη, ο Λημνιός πρωταθλητής Παναγιώτης Μαγδανής, στο σκιφ ελαφρών βαρών, κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών, στο Βελιγράδι, που ξεκίνησε την Παρασκευή 30 Μαΐου. αφού για ένα δευτερόλεπτο έχασε την πρόκριση για τον τελικό του αγωνίσματος, τερματίζοντας στην 4η θέση στους προκριματικούς.
Έτσι, συμμετείχε στο μικρό τελικό, όπου τερμάτισε στην 1η θέση και πήρε την 7η θέση στη γενική κατάταξη.