Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Αναστολή ακτινολογικών εξετάσεων στο Νοσοκομείο Λήμνου λόγω έλλειψης προσωπικού
Αναστολή ακτινολογικών εξετάσεων στο Νοσοκομείο Λήμνου λόγω έλλειψης προσωπικού
08.12.2025 | 19:05

Αναστολή ακτινολογικών εξετάσεων στο Νοσοκομείο Λήμνου λόγω έλλειψης προσωπικού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σε καθεστώς περιορισμένης λειτουργίας τίθεται από σήμερα, 8 Δεκεμβρίου 2025, το Ακτινολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου – Κέντρου Υγείας Λήμνου, εξαιτίας της σοβαρής έλλειψης προσωπικού. 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης, θα διενεργούνται μόνο επείγοντα περιστατικά μέχρι νεωτέρας, γεγονός που αναμένεται να δημιουργήσει σημαντικές δυσκολίες σε ασθενείς που χρειάζονται προγραμματισμένες ακτινολογικές εξετάσεις.

Το μέτρο τίθεται σε ισχύ άμεσα και παραμένει άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί πλήρως η λειτουργία του τμήματος. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Δημήτριος Μάνος, υπογράφει το σχετικό δελτίο τύπου, υπογραμμίζοντας ότι η κατάσταση οφείλεται στην υποστελέχωση, η οποία δεν επιτρέπει την ασφαλή και επαρκή κάλυψη των αναγκών σε καθημερινή βάση.

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

        Σας γνωρίζουμε ότι λόγω έλλειψης προσωπικού, από σήμερα 8/12/2025 στο Ακτινολογικό Τμήμα, θα συνεχίσουν να διενεργούνται εξετάσεις μόνο για επείγοντα περιστατικά μέχρι νεωτέρας.

                                                                                           Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

                                                                                   ΜΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

greek radios

 

 

youtube channel