Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Θρήνος στη Λήμνο: Το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Χαράλαμπο Πρασσά | Αύριο η κηδεία στο Ανδρώνι

the roots web banners 06

Θρήνος στη Λήμνο: Το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Χαράλαμπο Πρασσά | Αύριο η κηδεία στο Ανδρώνι
19.01.2026 | 11:02

Θρήνος στη Λήμνο: Το τελευταίο αντίο στον 20χρονο Χαράλαμπο Πρασσά | Αύριο η κηδεία στο Ανδρώνι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Οδύνη και βαρύ πένθος επικρατεί στην κοινωνία της Λήμνου μετά τον πρόωρο και άδικο χαμό του Χαράλαμπου Πρασσά, ο οποίος έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Το νήμα της ζωής του άτυχου νέου κόπηκε απότομα όταν, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Πλατύ, έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα την πτώση του σε γκρεμό. Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση των αρχών και της επιχείρησης που στήθηκε από ξηρά και θάλασσα, η κατάληξη ήταν η πλέον δυσάρεστη, βυθίζοντας το νησί στη θλίψη.

Συγγενείς, φίλοι και ολόκληρη η τοπική κοινωνία θα πουν το τελευταίο αντίο στον Χαράλαμπο αύριο, Τρίτη 20 Ιανουαρίου, στις 15:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος στο Ανδρώνι.

Η απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου, στην αυγή της ζωής του, αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και ερωτηματικά για το σκληρό παιχνίδι της μοίρας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel