Οι νεαροί αθλητές του νησιού μας κατέλαβαν την πρώτη θέση της βαθμολογίας, συγκεντρώνοντας 5 νίκες και μόλις 1 ήττα. Η επιτυχία αυτή είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις, καθώς η ομάδα παρουσίασε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θεαματικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.
Ραντεβού στο «Νίκος Σαμαράς»
Η κατάκτηση της κορυφής στον όμιλο εξασφάλισε στην ομάδα το πολύτιμο πλεονέκτημα έδρας για τον μεγάλο τελικό. Η αναμέτρηση που θα κρίνει τον πρωταθλητή θα διεξαχθεί:
-
Ημερομηνία: Σάββατο 14 Φεβρουαρίου
-
Ώρα: 20:00
-
Γήπεδο: Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς»
-
Αντίπαλος: Αθλητική Λέσχη Μυτιλήνης
Κάλεσμα στον κόσμο
Με ανακοίνωσή της, η ομάδα καλεί όλους τους φιλάθλους της Λήμνου να βρεθούν στις κερκίδες και να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών με το χειροκρότημά τους. «Στις 14 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό», αναφέρει το κάλεσμα, με στόχο η ατμόσφαιρα να βοηθήσει τους παίκτες και τους προπονητές να φέρουν ένα ακόμα πρωτάθλημα στο νησί.























