Η συνεδρίαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 10.30 στις εγκαταστάσεις του Υπουργείου που βρίσκονται στον Πειραιά.
Κατά την αναγγελία λοιπόν των θεμάτων προς συζήτηση, θα δοθεί λίγος χρόνος στον Δήμαρχο και Αντιδήμαρχο Λήμνου για να τοποθετηθούν επί του θέματος και αμέσως μετά θα τους ζητηθεί να αποχωρήσουν για να ξεκινήσει η διαδικασία κεκλεισμένων των θυρών.
Υπενθυμίζεται ότι η όποια απόφαση του Συμβουλίου έχει καθαρά γνωμοδοτική σημασία καθώς την τελική απόφαση θα πάρει ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσίωτης.
Η απόφαση αναμένεται να οριστικοποιηθεί αργά σήμερα το απόγευμα.
Εντωμεταξύ συνάντηση με τον Υπουργό θα επιχειρήσουν να πραγματοποιήσουν οι δύο Πολιτικοί άνδρες του νησιού, χωρίς όμως να είναι σίγουρο αν θα τα καταφέρουν καθώς ακόμη δεν έχει ορισθεί το ραντεβού που έχουν ζητήσει εδώ και τέσσερις μήνες.
Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.