Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ συνομίλησε με τοπικά μέλη του κινήματος σε μια ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση, ενώ παράλληλα επισκέφθηκε παραγωγικές μονάδες και οινοποιεία της περιοχής, αναδεικνύοντας τη σημασία των προϊόντων ΠΟΠ ως βασικό μοχλό της τοπικής οικονομίας. Επιπλέον, η κα Διαμαντοπούλου πραγματοποίησε θεσμικές συναντήσεις με τον Έπαρχο Λήμνου, Απόστολο Κουτσογιάννη, και τη Δήμαρχο, Ελεονώρα Γεώργα, εστιάζοντας στα κρίσιμα έργα υποδομής, το στεγαστικό ζήτημα και τις ανάγκες του πρωτογενούς τομέα.
Η Ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου:
«Στη Λήμνο είχα γόνιμες και ουσιαστικές συναντήσεις που επιβεβαίωσαν τα χρόνια προβλήματα αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες του νησιού.
Συνομίλησα με στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε μια ανοιχτή και ειλικρινή συνάντηση.
Επισκέφθηκα παραγωγικές μονάδες, μεταξύ των οποίων τοπικό οινοποιείο, και παραγωγούς ΠΟΠ προϊόντων που αναδεικνύουν την ποιότητα και την ταυτότητα της Λήμνου. Η τοπική πρωτογενής παραγωγή και τα πιστοποιημένα προϊόντα αποτελούν σημαντικό μοχλό ανάπτυξης. Χρειάζονται στήριξη στην προώθηση, τη μεταποίηση και τη σύνδεση με αγορές.
Συμμετείχα επίσης σε συσκέψεις με τον Έπαρχο Λήμνου κ. Κουτσογιάννη Απόστολο, στο Επαρχείο και με τη Δήμαρχο Λήμνου κα Ελεονώρα Γεώργα, στο Δημαρχείο. Συζητήσαμε συγκεκριμένα έργα υποδομής, το στεγαστικό πρόβλημα, θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, τουριστικής προβολής και ενίσχυσης των υποδομών για τους παραγωγούς. Η τοπική αυτοδιοίκηση εκφράζει σαφώς τη βούληση για συνεργασία και κοινές πρωτοβουλίες. Είναι απαραίτητο να μετατρέψουμε αυτές τις προτάσεις σε ρεαλιστικά έργα με χρηματοδότηση και τεχνική υποστήριξη.
Φεύγω από τη Λήμνο με βαθύτερη γνώση των αναγκών της. Η Λήμνος έχει όλα τα εχέγγυα για βιώσιμη ανάπτυξη. Το ΠΑΣΟΚ με την προγραμματική πρότασή του για Περιφερειακή Ανάπτυξη είναι έτοιμο να δημιουργήσει τις συνθήκες για να καρποφορήσουν οι προσπάθειες των ανθρώπων της.»




























