Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στο Προπονητικό Κοινόβιο της ΕΚΟΦΝΣ στην Κέρκυρα οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου

AquaBlue WebBanner 750x150 from970

Apothiki Workshops Banner2 750

Στο Προπονητικό Κοινόβιο της ΕΚΟΦΝΣ στην Κέρκυρα οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου
26.07.2026 | 19:13

Στο Προπονητικό Κοινόβιο της ΕΚΟΦΝΣ στην Κέρκυρα οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Σημαντική διάκριση για τον ναυταθλητισμό της Λήμνου αποτελεί η κλήση των αθλητριών του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου, Ουρανίας Μπουλούτη και Μαρίας Μαργαρίτη, στο Προπονητικό Κοινόβιο Ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ). Οι δύο νεαρές αθλήτριες ξεχώρισαν με τις φετινές τους επιδόσεις στις μετρήσεις και βρέθηκαν στα Γουβιά της Κέρκυρας, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για τη μελλοντική τους εξέλιξη.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

Οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου, Μπουλούτη Ουρανία και Μαργαρίτη Μαρία, συμμετέχουν αυτές τις ημέρες στο Προπονητικό Κοινόβιο Ανάπτυξης της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας (ΕΚΟΦΝΣ), το οποίο πραγματοποιείται στα Γουβιά Κέρκυρας από τις 21 έως τις 26 Ιουλίου.

Η επιλογή τους αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον Όμιλό μας, καθώς επελέγησαν από την ΕΚΟΦΝΣ με βάση τις επιδόσεις τους στις φετινές μετρήσεις, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική τους πρόοδο και τη συστηματική δουλειά που γίνεται στον Ναυτικό Όμιλο Λήμνου.

Το κοινόβιο, υπό την καθοδήγηση της Ομοσπονδιακής Προπονήτριας Γιάννιου Δήμητρας, προσφέρει στους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες πολύτιμες προπονητικές εμπειρίες και συμβάλλει στην περαιτέρω εξέλιξή τους.

Ευχόμαστε στην Ουρανία και τη Μαρία καλή συνέχεια και καλή επιστροφή, με ακόμη περισσότερες γνώσεις, εμπειρίες και όμορφες αναμνήσεις!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel