Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παναγιώτης Παρασκευαΐδης: Προτεραιότητα η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ | Ανοιχτός σε άλλες συνεργασίες εάν μείνει εκτός ψηφοδελτίου

AquaBlue WebBanner 750x150 from970

Παναγιώτης Παρασκευαΐδης: Προτεραιότητα η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ | Ανοιχτός σε άλλες συνεργασίες εάν μείνει εκτός ψηφοδελτίου
19.08.2026 | 13:42

Παναγιώτης Παρασκευαΐδης: Προτεραιότητα η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ | Ανοιχτός σε άλλες συνεργασίες εάν μείνει εκτός ψηφοδελτίου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Συνεχίζεται η συζήτηση για το πολιτικό μέλλον του Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, με αφορμή σημερινό δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», το οποίο αναφέρεται στις διεργασίες γύρω από την επόμενη εκλογική του κίνηση, μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Το δημοσίευμα, αναφέρεται στις πληροφορίες περί επικοινωνίας του κ. Παρασκευαΐδη με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ενώ αναφορά γίνεται και σε νεότερα σενάρια τα οποία τον εμφανίζουν να εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής στο υπό ίδρυση κόμμα του Αντώνη Σαμαρά.

Σε επικοινωνία που είχε ο FM 100 με τον Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, ο βουλευτής υποστήριξε ότι έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συζητήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία γνωρίζουν τόσο τα δημοσκοπικά δεδομένα όσο και τα μηνύματα που φτάνουν από τον νομό και πρόσθεσε ότι σημαντικό μέρος των στελεχών, των μελών και των ψηφοφόρων του κόμματος στο νησί τάσσεται υπέρ της επιστροφής του.

Σημείωσε δε, ότι αν και βρίσκεται εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας,  εξακολουθεί να καταβάλλει την οικονομική εισφορά των 1.000 ευρώ προς το ΠΑΣΟΚ για την αντιμετώπιση του χρέους του κόμματος και μας υπενθύμισε ότι ψήφισε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ για τη συνταγματική αναθεώρηση, ως ένδειξη ότι οι πολιτικοί δεσμοί του με την παράταξη δεν έχουν διακοπεί!

Στη συνομιλιά μας, διευκρίνισε, ωστόσο, ότι εάν το ΠΑΣΟΚ παραμείνει αμετακίνητο και δεν τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, τότε θα είναι ανοιχτός σε συνεργασία με πολιτικό φορέα που υπηρετεί τις αρχές της εθνικής ανεξαρτησίας, της λαϊκής κυριαρχίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης, οι οποίες ήταν οι ιδρυτικές διακηρύξεις του ΠΑΣΟΚ.

Η θέση του, συνεπώς, είναι σαφής, προτεραιότητά του παραμένει η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ. Εάν όμως η ηγεσία επιμείνει στον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο του νόμου Λέσβου, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναζητήσει άλλη πολιτική στέγη.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel