Το ραντεβού δίνεται για τις 31 Ιουλίου, στις 20:00 το βράδυ στο θέατρο Μαρούλα, σε μια θεατρική παράσταση από τη θεατρική ομάδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου βασισμένη στο έργο του Δημήτρη Ψαθά "Οι τρελοί της εποχής" σε διασκευή του δασκάλου Μπακλατζή Κων/νου, ο οποίος επεξεργάστηκε τις ιδέες και τις προτάσεις της θεατρικής ομάδας.
Μια κωμική παράσταση που παρουσιάζει με σαρκαστικό, αποκαλυπτικό και καυστικό τρόπο τα αποτελέσματα της κρίσης στη ζωή και στις σχέσεις των ανθρώπων της ελληνικής κοινωνίας του 2014.
«Αν έχετε πρόβλημα με τη γυναίκα ή τον άνδρα σας, με τα παιδιά σας ή με το γείτονά σας, με την ακρίβεια ή με την εφορία ή αν τέλος σας κόπηκε το γέλιο… μην ανησυχείτε!!! Ελάτε όλοι την Πέμπτη 31 Ιουλίου στις 20:00 το βράδυ στο Θέατρο Μαρούλα, γιατί… υπάρχουν λύσεις!!!», λένε οι μικροί ηθοποιοί και υπόσχονται ότι αυτή η βραδιά θα μας μείνει αξέχαστη!
























