Συγκεκριμένα, χθες το βράδυ η 80χρονη γυναίκα, κάτοικος Μύρινας, λιποθύμησε εντός της οικίας της και ενώ λίγο αργότερα ανέκτησε τις αισθήσεις της, εντούτοις, δεν μπορούσε να μετακινηθεί για να καλέσει βοήθεια.
Λίγη ώρα μετά, οι γείτονες που αναζήτησαν την 80χρονη, διαπίστωσαν ότι κάτι είχε συμβεί και κάλεσαν την αστυνομία.
Στο σημείο κατέφθασαν οι άνδρες της αστυνομίας και επιχείρησαν να μπουν στο σπίτι. Δυστυχώς όμως η πόρτα ηταν κλειδωμένη κι έτσι, γύρω στις 12:20 το βράδυ αναγκάστηκαν να καλέσουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που κατέφθασαν λίγη ώρα αργότερα, κατόρθωσαν να μπουν στην οικία της, σκαρφαλώνοντας στο μπαλκόνι και απασφαλίζοντας τη μπαλκονόπορτα. Η γυναίκα, η οποία είχε τις αισθήσεις της και μπορούσε να επικοινωνήσει αλλά δεν μπορούσε παρολαυτά να μετακινηθεί, τους καθοδήγησε για να βρουν το κλειδί της εξώπόρτας. Με τον τρόπο αυτό μπήκαν στο σπίτι οι άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι κάλεσαν το ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τα περαιτέρω.
Αξίζει να σημειωθεί πως η όλη επιχείρηση διήρκησε σχεδόν μία ώρα.
























