Όπως πληροφορούμαστε, ο οδηγός δίκυκλου οχήματος, για αδιευκρίνιστους για την ώρα λόγους, έχασε τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να βρεθεί στην άσφαλτο.
Η ακυβέρνητη μηχανή σύρθηκε για αρκετά μέτρα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο όχημα, στο οποίο επέβαιναν η οδηγός μητέρα και το 4χρονο παιδί της.
Η σύγκρουση ήταν ισχυρή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του παιδιού, ενώ από το ατύχημα προκλήθηκε σοβαρό κάταγμα στο πόδι του.
Στο σημείο λίγη ώρα αργότερα, έφτασε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ του νησιού, για την καταγραφή του συμβάντος αλλά και για τη διακομιδή των τραυματιών στο νοσοκομείο.
Εχθές μάλιστα υπήρξε η σκέψη, το παιδί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο εκτός Λήμνου προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργείο.
Απ’ ότι όλα δείχνουν, η κατάσταση της υγείας του μπορεί να αντιμετωπιστεί στο νησί, με τις τελικές αποφάσεις να παίρνονται μέσα στη μέρα.