Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Πολιτισμός>>Την «Κατσαρίδα» του Βασίλη Μαυρωγεωργίου, ανεβάζει η Λαική σκηνή του Μ.Ε.Α.Σ Λήμνος

the roots web banners 06

Την «Κατσαρίδα» του Βασίλη Μαυρωγεωργίου, ανεβάζει η Λαική σκηνή του Μ.Ε.Α.Σ Λήμνος
25.09.2012 | 20:12

Την «Κατσαρίδα» του Βασίλη Μαυρωγεωργίου, ανεβάζει η Λαική σκηνή του Μ.Ε.Α.Σ Λήμνος

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Πολιτισμός

Το "εξωφρενικό", ντανταϊστικό μιούζικαλ (δρόμου) του Βασίλη Μαυρογεωργίου και του Κώστα Γάκη, "Η Κατσαρίδα", που έχει ιδιαίτερη απήχηση και στο νεανικό κοινό,παρουσιάζει η Λαική σκηνή του ΜΕΑΣ Λήμνου,  το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 9 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Μούδρου, με τη συμπαράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου του Μούδρου.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις απίθανες περιπέτειες της μικρής κόκκινης κατσαρίδας, που αγωνίζεται να κατακτήσει ένα στόχο ζωής, να ανέβει στο φεγγάρι. Η κατσαρίδα περιπλανιέται στα τρίσβαθα των υπονόμων αλλά και σε αφιλόξενους δρόμους, διασχίζει ωκεανούς, χορεύει και τραγουδά μέσα σε δαιδαλώδεις αεραγωγούς, γνωρίζει άλλα έντομα, τρωκτικά και ανθρώπους (απ’ την καλή κι απ’ την ανάποδη) και ταυτόχρονα διατηρεί ακλόνητη την πίστη της στο μεγάλο όνειρο. Αυτή άλλωστε είναι και το μόνο μέσο που διαθέτει για να το πραγματοποιήσει.

Τους ρόλους παίζουν: Ελισάβετ Λιάκη, Ευαγγελία Αλεξοπούλου, Παναγιώτης Καραφιλίπου, Αντώνης Χρυσάφης, Γιάννης Κοντογιάννης

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel