Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Το βίντεο της ημέρας>>Τα όνειρα δε μπορούν να μπουν σε καραντίνα

AquaBlue WebBanner 750x150 from970

Apothiki Workshops Banner2 750

Τα όνειρα δε μπορούν να μπουν σε καραντίνα

Τα όνειρα δε μπορούν να μπουν σε καραντίνα

Στις δύσκολες ώρες της μονότονης καραντίνας, όταν όλα φαντάζουν μαύρα, χρειαζόμαστε λίγο από το φως της Ελλάδας -που τόσοι έχουν υμνήσει διαχρονικά- για να ανέβει η διάθεσή μας.

Κατά πάσα πιθανότητα, αυτό σκέφτηκε ο Άρης Κατσιγιάννης· δημιούργησε ένα βίντεο για να μας δώσει κουράγιο, υπενθυμίζοντάς μας ότι όταν όλα τελειώσουν οι ομορφιές της χώρας μας θα μας περιμένουν εκεί έξω, αλλά και πως το lockdown είναι μία αναγκαία, μα προσωρινή κατάσταση.

Ο 25χρονος φωτογράφος και σκηνοθέτης του βίντεο με τίτλο “Dreams Can’t Be Quarantined” μέσα από το γρήγορο μοντάζ μας ταξιδεύει επί 4,5 λεπτά στα ελληνικά τοπία που μας έχουν λείψει, ενώ με το εύστοχο voice over μας τροφοδοτεί με δύναμη, ελπίδα και υπομονή για το μέλλον μακριά από τον κορωνοϊό.

Συντάκτης:  Χρήστος Χρηστινάκης
13.04.2020 | 08:30