Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Βοιωτία: Μπήκαν με τα τρακτέρ στη Λιβαδειά οι αγρότες -Απέκλεισαν την είσοδο του διοικητηρίου (βιντεο)

Apothiki Workshops Banner2 750

Βοιωτία: Μπήκαν με τα τρακτέρ στη Λιβαδειά οι αγρότες -Απέκλεισαν την είσοδο του διοικητηρίου (βιντεο)
04.06.2024 | 18:12

Βοιωτία: Μπήκαν με τα τρακτέρ στη Λιβαδειά οι αγρότες -Απέκλεισαν την είσοδο του διοικητηρίου (βιντεο)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Με τρακτέρ εισέβαλαν στη Λιβαδειά διαμαρτυρόμενοι, αγρότες του κάμπου της Κωπαΐδας και απέκλεισαν την είσοδο του διοικητηρίου της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας.

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του tvstar.gr, οι αγρότες της Κωπαΐδας απαιτούν λύση στο «καυτό» ζήτημα της άρδευσης των καλλιεργειών τους, που απειλούνται από την έλλειψη νερού και την παρατεταμένη ανομβρία.
 
Συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, ο οποίος τους ενημέρωσε ότι, ολοκληρώνεται σε χρόνο ρεκόρ η τοποθέτηση του συνόλου των πλωτών αντλιών στην Υλίκη και τέθηκαν ήδη σε λειτουργία οι 4 από τις 5 αντλίες του Μόρνου.
 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel