Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λήμνος πόλος έλξης για τον ελβετικό φυσιολατρικό τουρισμό | Επιτυχής ολοκλήρωση περιπατητικού προγράμματος
Η Λήμνος πόλος έλξης για τον ελβετικό φυσιολατρικό τουρισμό | Επιτυχής ολοκλήρωση περιπατητικού προγράμματος
28.05.2026 | 20:35

Η Λήμνος πόλος έλξης για τον ελβετικό φυσιολατρικό τουρισμό | Επιτυχής ολοκλήρωση περιπατητικού προγράμματος

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εξειδικευμένο περιπατητικό και φυσιολατρικό πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στη Λήμνο από τις 21 έως τις 28 Μαΐου, φιλοξενώντας μια ομάδα πεζοπόρων από την Ελβετία.

Η εκδρομή διοργανώθηκε από το ελβετικό ταξιδιωτικό γραφείο Baumeler Reisen, το οποίο εξειδικεύεται εδώ και χρόνια σε εναλλακτικές μορφές τουρισμού, σε συνεργασία με το τοπικό πρακτορείο Petrides Travel.

Σε σχετική ενημέρωσή του, το γραφείο Petrides Travel εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την αρχηγό της αποστολής, Brigitte Georgoudis-Maurer, εξαίροντας την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική οργάνωση του προγράμματος. Παράλληλα, σημειώθηκε η ιδιαίτερη σημασία της φιλοξενίας ενός ποιοτικού κοινού που ταξιδεύει με στόχο τη συλλογή αυθεντικών εμπειριών, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες της Λήμνου στον τομέα του θεματικού και περιπατητικού τουρισμού.

Στο πλαίσιο της εκδρομής, οι Ελβετοί επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού, ενώ ως αναμνηστικό αποχαιρετισμού έλαβαν ένα ιδιαίτερο έντυπο πρόγραμμα. Το υλικό αυτό περιλάμβανε τις λεπτομέρειες της επιστροφής τους μέσω Αθήνας προς τη Ζυρίχη, καθώς και μια επιλογή από παραδοσιακές ελληνικές παροιμίες μεταφρασμένες στα γερμανικά, προσφέροντάς τους μια μικρή γεύση από τη λαϊκή σοφία και την κουλτούρα του τόπου.

709226903 4224707474461192 3395504903965398272 n

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel