Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ στη Λήμνο ζήτησε ο Παύλος Βογιατζής

the roots web banners 06

Τη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ στη Λήμνο ζήτησε ο Παύλος Βογιατζής
28.11.2014 | 13:24

Τη διεξαγωγή των προκριματικών αγώνων Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ στη Λήμνο ζήτησε ο Παύλος Βογιατζής

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, έστειλε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Λέσβου, Παύλος Βογιατζής, ζητώντας να διεξαχθούν στη Λήμνο οι προκριματικοί αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Χάντμπολ Νεανίδων Α΄.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βουλευτής ζητά από τον Υπουργό να λάβει υπόψη του το ενδιαφέρον της Λήμνου να διεξαγάγει τους προκριματικούς αυτούς αγώνες που έχει αναλάβει να διοργανώσει τον ερχόμενο Απρίλιο η Ελλάδα με τη συμμετοχή τεσσάρων εθνικών ομάδων, της Ελλάδας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας και του Ισραήλ.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, για το νησί της Λήμνου θα είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνει να φιλοξενήσει διεθνή αθλητική εκδήλωση εθνικών ομάδων, την ίδια στιγμή που διαθέτει κλειστό αγωνιστικό χώρο χάντμπολ 40x20 διεθνών προδιαγραφών, ενώ συγχρόνως μία τέτοια επιλογή θα είχε πολλαπλά οφέλη συνολικά για τα νησιά της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, συμβάλλοντας στην περαιτέρω τουριστική προβολή τους, την οικονομική ενίσχυση, αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη της νησιωτικότητας εκ μέρους της πολιτείας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel