Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Νηπιαγωγείο Πλατέος συνεχίζει να συγκεντρώνει καπάκια και να μοιράζει χαμόγελα (photos)

the roots web banners 06

Το Νηπιαγωγείο Πλατέος συνεχίζει να συγκεντρώνει καπάκια και να μοιράζει χαμόγελα (photos)
25.12.2014 | 14:04

Το Νηπιαγωγείο Πλατέος συνεχίζει να συγκεντρώνει καπάκια και να μοιράζει χαμόγελα (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Δεν παύει να μοιράζει αγάπη και χαμόγελα το Νηπιαγωγείο Πλατέος. Η πρωτοβουλία που έχει αναλάβει τους τελευταίους μήνες για τη συγκέντρωση πλαστικών καπακίων απέδωσε καρπούς με τα αποτελέσματα να είναι εμφανή!

Η πρώτη κίνηση ανθρωπιάς έγινε όταν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου, κατάφερε να συγκεντρώσει τον διόλου ευκαταφρόνητο αριθμό των 35.000 καπακίων, τα οποία και απέστειλε στο Σύλλογο Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων του Νομού Πέλλας, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στην προσπάθειά του Συλλόγου για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Σειρά είχε ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Καβάλας, όπου το Νηπιαγωγείο Πλατέος απέστειλε πριν από λίγες ημέρες 12 κούτες με πλαστικά καπάκια, βοηθώντας και πάλι με τον τρόπο του το έργο του Συλλόγου της πόλης του βορρά.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως η κινητοποίηση του κόσμου της Λήμνου ήταν άμεση. Μικροί και μεγάλοι στήριξαν δυναμικά την προσπάθεια του Νηπιαγωγείου, συγκεντρώνοντας καπάκια, τα οποία και άφηναν στους ειδικούς κάδους συγκέντρωσης που είχε τοποθετήσει ο Σύλλογος.

Δείτε παρακάτω μόνο ένα δείγμα από την τελευταία αποστολή.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel