Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>"Στην κατάψυξη" η Λήμνος. Προσοχή στις μετακινήσεις (photos)

the roots web banners 06

"Στην κατάψυξη" η Λήμνος. Προσοχή στις μετακινήσεις (photos)
31.12.2014 | 12:05

"Στην κατάψυξη" η Λήμνος. Προσοχή στις μετακινήσεις (photos)

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Θα μπορούσε να ήταν μια ρομαντική μέρα. Και τί μέρα...η τελευταία του χρόνου! Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν όμως στο νησί, σε συνδυασμό με το χιόνι, δημιουργώντας στιγμές στιγμές, συνθήκες χιονοθύελλας, προβληματίζουν και δημιουργούν ανησυχία.

Υποδεχτήκαμε λοιπόν το χιόνι και το απολαμβάνουμε, αλλά είμαστε πολύ προσεκτικοί κυρίως στις μετακινήσεις μας, οι οποίες καλό θα είναι να μην είναι άσκοπες.

Από το πρωί, οι τρεις αντίδημαρχοι του νησιού, μας ενημερώνουν για πολλές περιπτώσεις αυτοκινήτων που έμειναν στην άκρη κατά μήκους του κεντρικού οδικού άξονα, γιατί επιχείρησαν να κυκλοφορήσουν χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες.

Οι επόμενες ώρες και καθώς θα πέφτει το σκοτάδι και θα αυξάνεται η πιθανότητα παγετού, θα χρειαστούν μεγαλύτερη προσοχή.

Αυτή την ώρα, στην πόλη της Μύρινας το θερμόμετρο δείχνει μόλις έναν βαθμό κελσίου πάνω από το μηδέν ενώ η αίσθηση στο ανθρώπινο σώμα είναι στους -5.

Εν κατακλείδι, με λίγη προσοχή και υπευθυνότητα θα μπορέσουμε να απολαύσουμε το χιόνι που όπου πέφτει συνθέτει ένα παραμυθένιο σκηνικό, πόσω μάλλον σε ένα ειδυλλιακό φυσικό περιβάλλον όπως αυτό της Λήμνου, χωρίς όμως αρνητικές προεκτάσεις και προβλήματα.

Δείτε εικόνες από τη χιονισμένη Λήμνο:

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel