Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Ο Μάγος του Οζ» ετοιμάζεται να μαγέψει τη Λήμνο (photos)

the roots web banners 06

«Ο Μάγος του Οζ» ετοιμάζεται να μαγέψει τη Λήμνο (photos)
22.07.2015 | 15:38

«Ο Μάγος του Οζ» ετοιμάζεται να μαγέψει τη Λήμνο (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Η Παιδική Σκηνή του Γιάννη Χριστόπουλου για 9η χρονιά παρουσιάζει το παιδικό θεατρικό μιούζικαλ «Ο Μάγος του Οζ» του Φ.Λ. Μπαουμ.

Η  Ντόροθυ και η παρέα της θα ταξιδέψουν σε 120 πόλεις σε όλη την Ελλάδα.

Την Τρίτη 28 Ιουλίου η παράσταση κάνει στάση στη Λήμνο, όπου μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα πραγματικά μαγικό θέαμα στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Μύρινας, στις 9:15 το βράδυ.

Τη θεατρική διασκευή αλλά και τις σκηνοθετικές οδηγίες έδωσε ο αγαπημένος μας ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ, η μουσική που απογειώνει την παράσταση είναι του μοναδικού ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, οι 14 εντυπωσιακές χορογραφίες του ΦΩΤΗ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ, τα 25 εκπληκτικά κοστούμια σχεδίασε η ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ, ενώ τα 4 σκηνικά κατασκεύασε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΛΗΣ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ...
 
Ο Θαυμαστός ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ είναι από τις πιο γνωστές παιδικές ιστορίες στο κόσμο, ένα μοντέρνο παραμύθι το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40  γλώσσες!

Μία ομάδα ετερόκλητων ταξιδευτών, με επικεφαλή τη μικρή ΝΤΟΡΟΘΥ, τον ΑΧΥΡΕΝΙΟ, τον ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ και το ΛΙΟΝΤΑΡΙ, αναζητά την αυτογνωσία και την πνευματική λύτρωση.

Οι Ήρωες της παράστασης ταξιδεύουν στη χώρα του ΟΖ με στόχο να φτάσουν στην ΑΣΤΡΑΦΤΕΡΗ ΣΜΑΡΑΓΔΟΥΠΟΛΗ η οποία κατοικείται από τους ΠΟΛΥΦΑΓΑΚΙΔΕΣ.

Οι ταξιδευτές μέχρι να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους να συναντήσουν τον ΜΑΓΟ ΤΟΥ ΟΖ θα έρθουν αντιμέτωποι με αρκετά εμπόδια... ένα από αυτά και της ΚΑΚΙΑΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ, την οποία όμως θα ξεπεράσουν με την παρουσία της ΚΑΛΗΣ ΝΕΡΑΙΔΑΣ ΓΚΛΙΝΤΑ!

Έτσι οι μικροί ταξιδευτές θα φτάσουν επιτέλους στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΟΖ όπου εκέι....!

Ας τους ακολουθήσουμε λοιπόν και εμείς με πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ - ΧΟΡΟ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ - ΓΕΛΙΟ μέσα από ένα ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΜΑ! στο ταξίδι τους επί σκηνής! 

Παίζουν 8 επαγγελματίες ηθοποιοί από το θέατρο και την τηλεόραση:
ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΟΝΑΤΣΟΥ, Κατερίνα Αναστασίου, Μύριαμ Χρονοπούλου, Μανώλης Κονταξάκης, Γιάννης Πισκιτζής, Χριστόφορος Δήκας, Δανάη Νεονάκη, και ο Νίικος Βαλής.

Ισχύουν εισιτήρια Ο.Γ.Α

Προπωλούνται εισιτήρια στο βιβλιοπωλείο "ΚΥΒΟΣ".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

 

youtube channel