Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έφτασε στη Λήμνο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (photos + video)
Έφτασε στη Λήμνο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (photos + video)
08.07.2017 | 12:00

Έφτασε στη Λήμνο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής (photos + video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Στις 7 το πρωί του Σαββάτου κατέφθασε στη Λήμνο με αεροσκάφος της Aegean ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο υπουργός επισκέφθηκε τη Λήμνο μετά από πρόσκληση του Ιδρύματος Μπούμπουρα και του επιχειρηματία, Παντελή Μπούμπουρα, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια του Γηπέδου Κοντοπουλίου, που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 6 το απόγευμα.

Υπενθυμίζεται ότι παράλληλα με την εκδήλωση των εγκαινίων, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των βετεράνων ποδοσφαιστών του Ολυμπιακού και των παλαίμαχων της Λήμνου, παρουσία του υπουργού, Παναγιώτη Κουρουμπλή, του Δημάρχου Λήμνου, Δημήτρη Μαρινάκη, του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, του Προέδρου του Ιδρύματος Μπούμπουρα, Παντελή Μπούμπουρα, καθώς και εκατοντάδων ποδοσφαιρόφιλων του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το τέλος των εκδηλώσεων, ο κ. Μπούμπουρας θα παραχωρήσει γεύμα στους προσκεκλημένους σε εστιατόρια στον Κότσινα.

Δείτε στιγμιότυπα από την άφιξη του υπουργού.

 

 

Φωτογραφίες – βίντεο για τον FM 100: Παναγιώτης Σκαπέτης

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

greek radios

 

 

youtube channel