Παράλληλα με τον γάμο πραγματοποιήθηκε και η βάφτιση της κόρης τους Κατερίνας. Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο καλός τους φίλος Γιώργος Λιανός, ενώ τη μικρή Κατερίνα βάφτισαν οι δύο κολλητές της μαμάς της.
Τα μυστήρια τελέστηκαν στο ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στον Ρωμέικο Γιαλό και αμέσως μετά ακολούθησε ένα ξέφρενο πάρτι σε γνωστό καφέ μπαρ του νησιού που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για ανάγκες του γάμου, με τους καλεσμένους και το ζευγάρι να ξεφαντώνουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Μάλιστα, το κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της Λήμνου, με τους περαστικούς να σταματούν και να θαυμάζουν τις ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού.
Δείτε στιγμιότυπα από το πάρτι.
https://mail.limnosfm100.gr/limnos/item/28563-fotografies-apo-to-gamilio-parti-tou-gianni-vardi-kai-tis-natasas-skafida-sti-limno.html#sigProId5ea3f59f96
























