Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα «Ελευθέρια» της Λήμνου τίμησε η Κοινότητα Μύρινας (photos)

pame boreio aigaio

Τα «Ελευθέρια» της Λήμνου τίμησε η Κοινότητα Μύρινας (photos)
07.10.2019 | 16:30

Τα «Ελευθέρια» της Λήμνου τίμησε η Κοινότητα Μύρινας (photos)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Τα «Ελευθέρια» της Λήμνου, για την 107η Επέτειο Απελευθέρωσης του νησιού, τίμησε το πρωί της Δευτέρας (7/10), η Κοινότητα Μύρινας.

Ειδικότερα, στην προτομή του Ναυάρχου Π. Κουντουριώτη στο λιμάνι της πόλης, μπροστά από το Δημαρχείο, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια ακολούθησε ομιλία της Διευθύντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας κ. Αθηνάς Γιαρμαδούρου. Έπειτα, οι μαθητές των σχολείων της Μύρινας κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια.

Υπενθυμίζεται ότι απόψε, στο πλαίσιο των «Ελευθέριων» της Λήμνου, θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 μουσικοχορευτική εκδήλωση στο δημοτικό κινηματοθέατρο «Μαρούλα», με τη συμμετοχή της Χορωδίας Ενηλίκων του Δήμου, σε διδασκαλία του Δημήτρη Μαυράκη, καθώς επίσης και του χορευτικού συγκροτήματος του Εξωραϊστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ανδρωνίου και χορευτών του Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Δημητρίου. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου.

Δείτε φωτογραφίες από τις πρωινές εκδηλώσεις:

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018