Η επιχείρηση ιδρύθηκε από τον Κωσταντίνο Σταματέρη το 2000 με έδρα το Κοντοπούλι Λήμνου, με αντικείμενο την παρασκευή πίτας για σουβλάκι και γύρο. Δραστηριοποιήθηκε στο νησί μέχρι το 2006, στη συνέχεια μετεγκαταστάθηκε στην Ξάνθη και μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στους νόμους Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου.
Το προϊόν διακρίνεται για τα αγνά υλικά από τα οποία παρασκευάζεται αφού δεν χρησιμοποιούνται βελτιωτικά και πρόσθετα, αντιθέτως φτιάχνεται με τον πιο παραδοσιακό τρόπο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Η ζύμη, στην οποία εμπεριέχεται κουρκουμάς, ωριμάζει υπό φυσιολογικές συνθήκες μέσα σε ξύλινα τελάρα και διανέμεται στους πελάτες σε φρέσκια μορφή και όχι κατεψυγμένη.
Δείτε παρακάτω όλη την παραγωγική διαδικασία του προϊόντος:
Τώρα μπορείτε να απολαύσετε την Πίτα Λήμνος και στο νησί. Ζητήστε τη με το όνομά της!
Πληροφορίες:
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας στη Λήμνο: Ασημάκης Ίμβρος
Τηλέφωνα: 22540 31209 και 22540 31553
4ο χλμ. Ξάνθης - Λάγους, 67100 Ξάνθη
Τηλέφωνα: 25410 84075 και 6945 356022
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Βρείτε την Πίτα Λήμνος στο Facebook