Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μήνυμα Κώστα Μουτζούρη για τις ημέρες του Πάσχα
Μήνυμα Κώστα Μουτζούρη για τις ημέρες του Πάσχα
17.04.2020 | 17:26

Μήνυμα Κώστα Μουτζούρη για τις ημέρες του Πάσχα

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

«Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε οι κάτοικοι των νησιών του Βορείου Αιγαίου εξαιτίας της μεταναστευτικής κρίσεως και της πανδημίας του Κορωνοϊού, τα Θεία Πάθη και το μήνυμα της Αναστάσεως αποτελούν πηγή έμπνευσης και ελπίδας», αναφέρει σε μήνυμά του για τις ημέρες του Πάσχα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.

Ο ίδιος συμπληρώνει: «Κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες και ιδιαίτερα αυτές τις γιορτινές ημέρες με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, συνέσεως και ανθρωπιάς παραμένουμε σταθεροί στις αξίες μας συμβάλλοντας ουσιαστικά με τις πράξεις μας στο να επανέλθουμε το συντομότερο στην κανονική ροή της ζωής που επιθυμούμε».

«Τις Άγιες αυτές ημέρες του Πάσχα μέσα από την πίστη μας οπλιζόμαστε με δύναμη και υπομονή για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, προσβλέποντας πάντα στην λύτρωση από την άβυσσο των αδιεξόδων μας. Η Ανάσταση του Θεανθρώπου ας αποτελέσει την απαρχή ενός νέου δημιουργικού ξεκινήματος για τις κοινωνίες των νησιών μας. Χρόνια Πολλά σε όλους με υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευτυχία. Καλό Πάσχα!», καταλήγει ο Περιφερειάρχης.

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018