Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Αγρυπνία προς τιμήν της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου για ένα γεγονός που έκανε τους πιστούς να δακρύσουν! (photo)
facebook seminaria
Λήμνος: Αγρυπνία προς τιμήν της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου για ένα γεγονός που έκανε τους πιστούς να δακρύσουν! (photo)
27.05.2020 | 19:23

Λήμνος: Αγρυπνία προς τιμήν της Αγ. Ειρήνης Χρυσοβαλάντου για ένα γεγονός που έκανε τους πιστούς να δακρύσουν! (photo)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Αγρυπνία στη χάρη της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου θα τελεστεί στον φερώνυμο ναό στα Τσιμάνδρια με αφορμή ένα γεγονός που προκάλεσε συγκίνηση στους πιστούς.

Όπως αναφέρει μήνυμα που δέχτηκε ο FM 100 από κάτοικο της περιοχής:

«Ένα θαυμαστό γεγονός έγινε την Κυριακή 24/5/20 στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στα Τσιμάνδρια κατά τη διάρκεια παράκλησης προς την Αγία... Μια αναμμένη λαμπάδα έπεσε απ’ το μανουάλι όπου ήταν δεμένη και στάθηκε όρθια... Η φωτογραφία είναι άκρως αληθινή και τραβήχτηκε απ’ τον πάτερ απόστολο Στυλιανίδη ο οποίος δεν ήταν ο μόνος που είδε αυτό το θαυμαστό γεγονός… Όπως θα παρατηρήσετε στη φωτογραφία, η λαμπάδα είναι σπασμένη στο πάνω μέρος και γέρνει προς τα αριστερά… Κι όμως στέκεται όρθια... Με αφορμή αυτό το γεγονός θα τελεσθεί αγρυπνία στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου την Κυριακή 31/5/20 και ώρα 21:00».

orthia lampada limnos

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018