«Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι» από το Β2΄
«Όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι» ήταν το ηχηρό μήνυμα που μας μετέφεραν οι μικροί μαθητές του Β2΄ την Παρασκευή 10 Ιουνίου στον χώρο του αμφιθεάτρου του σχολείου μας σε μια εκδήλωση «ανοιχτή» στους γονείς του τμήματος.
Πλήθος γονέων έδωσε το παρών και παρακολούθησε τη σχετική εκδήλωση, καθώς και εκπαιδευτικοί, η διευθύντρια κα. Τζαννέτου Αθηνά και δύο τμήματα του σχολείου μας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια παρουσίαση σε βιντεοπροβολέα από τον εκπαιδευτικό της τάξης κ. Νίκο Ψύρρα για τη διαφορετικότητα, που συναντάμε στη ζωή μας και ειδικά στο σχολικό περιβάλλον και ακολούθησε το θεατρικό έργο «Ο Τριγωνοψαρούλης» μέσα σε μια γιορτινή και συγκινητική ατμόσφαιρα.
Καλό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι από τα παιδιά του Β2!!!
https://mail.limnosfm100.gr/limnos/item/60666-2o-dimotiko-myrinas-draseis-os-tin-teleftaia-imera-tou-sxoleiou.html#sigProId5be33c1db3
Πολύχρωμο εργαστήρι κατασκευής παιχνιδιών από το Α1΄ και το Α2΄
Ένα πολύχρωμο εργαστήρι κατασκευής παιχνιδιών, όπου γονείς και παιδιά συνεργάστηκαν και κατασκεύασαν παιδικά παιχνίδια επιφύλλασαν οι εκπαιδυετικοί των δύο τμημάτων της Α’ Δημοτικού, κα. Ευαγγελία Σαρηγιάννη και κα. Ελένη Καραχάλιου, εκπλήσσοντας μικρούς και μεγάλους ένα όμορφο απόγευμα την Τετάρτη 8 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του σχολείου μας. Η αυλή μεταμόρφώθηκε σε λούνα παρκ με μπόουλινγκ, πινιάτες, μπαλονομαχίες και ένα σωρό άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες να λαμβάνουν μέρος. Οι γονείς έγιναν ξανά παιδιά μέσα σε μια εκδήλωση γεμάτη χρώματα, έμπνευση, δημιουργικότητα και φαντασία. Καλό καλοκαίρι από τα παιδιά του Α1 και του Α2!!!
https://mail.limnosfm100.gr/limnos/item/60666-2o-dimotiko-myrinas-draseis-os-tin-teleftaia-imera-tou-sxoleiou.html#sigProId5c492cf268
«Μαθαίνω να κυκλοφορώ με ασφάλεια» από το Δ2΄
Την Παρασκευή 10 Ιουνίου στον αύλειο χώρο του σχολείου μας τα παιδιά του Δ2′ με τη δασκάλα τους κα. Ελισάβετ παρουσίασαν το πρόγραμμα της Κυκλοφοριακής Αγωγής «Μαθαίνω να κυκλοφορώ με ασφάλεια» σε μια πρωτότυπη εκδήλωση γεμάτη δράση και ενθουσιασμό. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε στα πλαίσια του αντίστοιχου εργαστηρίου δεξιοτήτων του τμήματος, ενώ παρευρέθηκαν και παρακολούθησαν και οι γονείς των παιδιών. Καλό καλοκαίρι από τα παιδιά του Δ2′!
https://mail.limnosfm100.gr/limnos/item/60666-2o-dimotiko-myrinas-draseis-os-tin-teleftaia-imera-tou-sxoleiou.html#sigProId0bd76d83cd

























