Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Στέλιος Ρόκκος: Το πρώτο μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας του | «Είμαι καλά!»

the roots web banners 06

Στέλιος Ρόκκος: Το πρώτο μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας του | «Είμαι καλά!»
15.01.2023 | 10:43

Στέλιος Ρόκκος: Το πρώτο μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας του | «Είμαι καλά!»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το πρώτο μήνυμα έστειλε στους θαυμαστές του ο δημοφιλής τραγουδιστής, Στέλιος Ρόκκος, καθώς έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του, αφού εμφάνισε συμπτώματα εμφράγματος και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα με C-130 σε νοσοκομείο της Αθήνας από τη Λήμνο.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πήγε αρχικά στο νοσοκομείο της Λήμνου, όπου διαμένει μόνιμα, στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου και οι γιατροί έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα. Έτσι και έγινε. Άμεσα ζήτησαν και οργανώθηκε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα με C-130.

Στην πρωτεύουσα, πρώτα πήγε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτήν την ώρα. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αργά το βράδυ και αφού η είδηση έγινε γνωστή στα ΜΜΕ και στα social media, ο συνεργάτης του, Κώστας Ζούμας έκανε μια νέα ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Στέλιου Ρόκκου στο Facebook.

Σε αυτή αναφέρεται πως ο τραγουδιστής είναι καλά και πως είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του. «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Πηγή

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel