Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Μύρινα: Εργασίες αποκατάστασης τομών στο δίκτυο αποχέτευσης
Μύρινα: Εργασίες αποκατάστασης τομών στο δίκτυο αποχέτευσης
03.07.2023 | 14:14

Μύρινα: Εργασίες αποκατάστασης τομών στο δίκτυο αποχέτευσης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με ανακοίνωσή της η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λήμνου κάνει γνωστές έκτακτες κυκλοφορικές ρυθμίσεις οι οποίες θα ισχύσουν από αύριο στην περιοχή της Σούμπρας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ενημερώνουμε τους οδηγούς ότι από αύριο Τρίτη 4 Ιουλίου στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στη Μύρινα, από τη διασταύρωση της Σούμπρας έως το ξενοδοχείο "Ήφαιστος", καθώς και στην οδό Παύλου Μελά, από το ιχθυοπωλείο έως την οικία Τσιγιάννη, θα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης τομών στο δίκτυο αποχέτευσης. Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι οδηγοί να μη σταθμεύουν επί των εν λόγω οδών.

Η οδός Παύλου Μελά θα είναι κλειστή στην κυκλοφορία, ενώ η κυκλοφορία στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως θα πρέπει να διεξάγεται με ιδιαίτερη προσοχή.

Ζητούμε από τους οδηγούς την κατανόησή τους.

ergasies

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

 

stenos pccom

xrysafi400

pantelaroudis

youtube channel