Με ανακοίνωσή της η Οργανωτική επιτροπή της καρναβαλικής παρέλασης ενημερώνει πως το αποκριάτικο καρναβάλι της Μύρινας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014. Οι καρναβαλιστές θα συναντηθούν στο γήπεδο στις 11.00πμ. Στις 12.00 η παρέλαση θα περάσει από την αγορά και θα καταλήξει στο λιμάνι, όπου θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οργανωμένοι σύλλογοι και φορείς, σχολεία και μεμονωμένες παρέες. Η κάθε ομάδα μπορεί να συμμετέχει με θέμα δικής της επιλογής.
Οι αιτήσεις πρέπει να κατατεθούν έως τις 15 Φεβρουαρίου είτε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. είτε εγγράφως στο Εσπερινό ΓΕΛ Μύρινας, 7-10μ.μ. καθημερινά (Λεωφόρος Δημοκρατίας 16).
Όσοι ενδιαφέρεστε για εθελοντική βοήθεια στην οργάνωση του καρναβαλιού, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ζωή Κ. στο τηλέφωνο 6970653912.