Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Χρήστος Πυρομάγλου: «Με φάρο την ανάπτυξη και την ευημερία της Λήμνου συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές»

the roots web banners 06

Χρήστος Πυρομάγλου: «Με φάρο την ανάπτυξη και την ευημερία της Λήμνου συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές»
01.10.2023 | 12:50

Χρήστος Πυρομάγλου: «Με φάρο την ανάπτυξη και την ευημερία της Λήμνου συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Στην τιμητική πρόσκληση της Υποψήφιας Δημάρχου κ. Ελεονώρας Γεώργα, επικεφαλής του συνδυασμού ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ, ανταποκρίθηκα και συμμετέχω στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, ορμώμενος από την αγάπη και το ενδιαφέρον μου για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του ευλογημένου μας τόπου, της Λήμνου μας.

Ο Δήμος έχει ανάγκη από ικανά  και καταρτισμένα στελέχη, που να αντιλαμβάνονται τις σύγχρονες προκλήσεις και να ανταποκρίνονται άμεσα, εργαζόμενα σκληρά και με ανιδιοτέλεια,  έχοντας ως μοναδικό στόχο την αλλαγή πορείας προς την ανάπτυξη του νησιού μας με επίκεντρο πάντα τους κατοίκους του, τους συμπατριώτες μας.    

Με εφόδια την εξειδικευμένη εκπαίδευσή μου, την πολύχρονη εμπειρία μου σε επιτελικές , διοικητικές θέσεις στις ένοπλες δυνάμεις, την ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση Β’ βαθμού στην Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, αλλά και με την συμμέτοχή μου ως μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων σε Πολιτιστικούς, Ναυταθλητικούς  Συλλόγους  και Φιλανθρωπικούς Φορείς του νησιού μας, ζητάω την εμπιστοσύνη και την στήριξή σας προς το πρόσωπό μου αλλά και προς τα λοιπά στελέχη του συνδυασμού μας ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ, ώστε όλοι μαζί να συμβάλουμε σε μια πορεία αλλαγής και προόδου για την Λήμνο μας.

Με επικεφαλής του συνδυασμού μας την Υποψήφια Δήμαρχο Ελεονώρα Γεώργα, στο πρόσωπο της οποίας έχω αμέριστη εμπιστοσύνη  προχωράμε για μια   

                                                                       ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ

        Χρήστος Πυρομάγλου

 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού 

         ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΜΝΟ

IMG 0140

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel