Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Λήμνου φιλοξένησε το Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED

the roots web banners 06

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Λήμνου φιλοξένησε το Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED
25.06.2024 | 08:38

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Λήμνου φιλοξένησε το Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ BIFED

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Λήμνου υποδέχτηκε το Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού Ντοκιμαντέρ της Τενέδου BIFED, σε μια προσπάθεια να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τις περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής. 

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στο χώρο των Limnos Wines, ενώ η συζήτηση που ακολούθησε εστίασε σε διάφορα γεωργικά θέματα.

Η ανακοίνωση:

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Λήμνου – η Ένωση φιλοξένησε το Διεθνές Φεστιβάλ Οικολογικού ντοκιμαντέρ της Τενέδου BIFED, το οποίο μετά την Ισπανία, τη Γερμανία και το Λίβανο επεκτείνει την αποστολή του στο νησί μας.

Στόχος του είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τις περιβαλλοντικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, να αναδείξει θετικά παραδείγματα αλλαγής και να εμπνεύσει δράσεις προς την κατεύθυνση της βιωσιμότητας.

Στο χώρο των Limnos Wines προβλήθηκε ένα από τα έξι βραβευμένα ντοκιμαντέρ «In the shadow of apartments» της Mediz Yilmaz με ελληνικούς υπότιτλους, οικολογικού και κοινωνικού περιεχομένου, ενώ η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με συζήτηση για διάφορα γεωργικά θέματα.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

banner 300x250 superRunner thessaloniki GR

 

stenos400x400

 

youtube channel