Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Δυναμική παρουσία του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου σε δράσεις ενημέρωσης και υγειονομικής κάλυψης

the roots web banners 06

Δυναμική παρουσία του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου σε δράσεις ενημέρωσης και υγειονομικής κάλυψης
02.06.2025 | 09:55

Δυναμική παρουσία του Ερυθρού Σταυρού Λήμνου σε δράσεις ενημέρωσης και υγειονομικής κάλυψης

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Με συνέπεια, επαγγελματισμό και αίσθημα προσφοράς, οι Εθελοντές και οι Εκπαιδευτές Εθελοντές του Τομέα Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Λήμνου - Αγίου Ευστρατίου έδωσαν το «παρών» σε μια σειρά σημαντικών δράσεων τις τελευταίες ημέρες, έπειτα από σχετική έγκριση του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντωνίου Αυγερινού.

Συγκεκριμένα, το τμήμα ανέλαβε:

Υγειονομική κάλυψη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της εκπομπής «Από τόπο σε τόπο» του καναλιού της Βουλής, που πραγματοποιήθηκαν στη Μύρινα και στη Νέα Κούταλη.

Παρουσία και υποστήριξη στην ποδηλατοβόλτα που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας.

Ενημερωτική και εκπαιδευτική διάλεξη με θέμα τις Πρώτες Βοήθειες και την Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) στον Κορνό, σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα.

 

Φωτό: Δημήτρης Αχιλαδέλλης

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel