Όπως ενημέρωσε η Δημοτική Αρχή, λύθηκε η σύμβαση που είχε ο Δήμος για τη χρήση του συγκεκριμένου οικοπέδου, καθώς η νέα ιδιοκτήτρια δεν επιθυμεί να το διαθέσει προς μίσθωση εκ νέου, αφού προτίθεται να το πουλήσει.
Για τον λόγο αυτό, ο Δήμος προχώρησε ήδη στην αφαίρεση των πινακίδων που υποδείκνυαν ότι πρόκειται για δημοτικό χώρο στάθμευσης!
Επειδή, όμως, το ακίνητο έχει πρόσοψη σε δύο δημοτικές οδούς, επισημάνθηκε ότι πλέον εναπόκειται στην ίδια την ιδιοκτήτρια να μεριμνήσει για το κλείσιμο του χώρου, ώστε να μην συνεχίζεται η στάθμευση οχημάτων!
Στο ίδιο θέμα, ο πρώην Δήμαρχος κ. Μαρινάκης, πρότεινε να εξεταστεί το ενδεχόμενο αγοράς του οικοπέδου από τον Δήμο, αφού η νέα ιδιοκτήτρια προτίθεται να το πουλήσει, ωστόσο,όπως απαντήθηκε, το ζητούμενο τίμημα κρίνεται ιδιαιτέρως υψηλό!
Στο πλαίσιο της ίδιας συζήτησης, η Δήμαρχος ανέφερε ενημερωτικά στο Σώμα, ότι το τελευταίο διάστημα έχουν απομακρυνθεί 83 εγκαταλελειμμένα οχήματα από την πόλη της Μύρινας.






















