Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παγκόσμια διάκριση για τη Λήμνο | Χρυσό βραβείο στο Παρίσι για το θυμαρίσιο μέλι του Θανάση Σαρδιανού
Παγκόσμια διάκριση για τη Λήμνο | Χρυσό βραβείο στο Παρίσι για το θυμαρίσιο μέλι του Θανάση Σαρδιανού
11.02.2026 | 20:08

Παγκόσμια διάκριση για τη Λήμνο | Χρυσό βραβείο στο Παρίσι για το θυμαρίσιο μέλι του Θανάση Σαρδιανού

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στην κορυφή του κόσμου βρέθηκε για ακόμη μια φορά το λημνιό μέλι, αποδεικνύοντας πως η προσήλωση στην ποιότητα και την παράδοση αναγνωρίζεται στις μεγαλύτερες γαστρονομικές πρωτεύουσες.

Η μελισσοκομική επιχείρηση του Θανάση Σαρδιανού, απέσπασε μια σημαντική διάκριση σε παγκόσμιο διαγωνισμό μελιού που διεξήχθη στο Παρίσι για το 2026. Το θυμαρίσιο μέλι της Λήμνου κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε εκατοντάδες συμμετοχές, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των κριτών και ένα κορυφαίο βραβείο.

35 Χρόνια Παράδοσης

Η βράβευση αυτή συμπίπτει με μια σημαντική επέτειο για την επιχείρηση. Συμπληρώνοντας 35 χρόνια λειτουργίας (1991-2026), η «Μελίσσα» επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο μια πορεία δεκαετιών γεμάτη αγάπη και μεράκι για τη μελισσοκομία.

Σε σχετική του ανάρτηση, ο κ. Σαρδιανός εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για την παραλαβή του βραβείου, τονίζοντας πως αυτή η διάκριση αποτελεί την ανταμοιβή για την πολυετή προσπάθεια προσφοράς ποιοτικών προϊόντων που αναδεικνύουν τον πλούτο της λημνιακής γης.

Η νέα αυτή επιτυχία στο Παρίσι δεν αποτελεί μόνο μια προσωπική νίκη για τον παραγωγό, αλλά και μια σημαντική διαφήμιση για τη Λήμνο, τοποθετώντας το νησί στον παγκόσμιο χάρτη των κορυφαίων γκουρμέ προϊόντων.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

greek radios

 

 

youtube channel