Συγκεκριμένα, το Τμήμα Εθελοντριών αδελφών νοσηλευτριών, στελεχώνει και συνδράμει τα Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία τις ημέρες των επισκέψεων των αγροτικών ιατρών στα χωριά του νησιού μας, σε άριστη συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην ευχαριστήρια επιστολή του ο Αναπληρωτής Διοικητής, κ. Θεόδωρος Μονοκρούσος.
Επιπλέον, την 9η Οκτωβρίου 2017 έγινε προγραμματισμένη επίσκεψη στο Γηροκομείο Λήμνου, από Εθελόντριες νοσηλεύτριες και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για συμπαράσταση και υποστήριξη των τροφίμων του Γηροκομείου.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Π.Τ. Λήμνου του ΕΕΣ, συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα ελευθέρια του νησιού την 8η Οκτωβρίου, με την κατάθεση στεφάνου από Εθελόντριες του Τμήματος, ενώ επικεφαλής της παρέλασης με την σημαία του Ερυθρού Σταυρού ήταν και το Τμήμα Εθελοντριών.
Τέλος, όπως είναι γνωστό, στους χώρους του Νοσοκομείου Λήμνου, λειτουργεί αυτόνομο Κοινωνικό Παντοπωλείο, και Κοινωνικό Φαρμακείο το ΠΤ Λήμνου του ΕΕΣ, σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές, Κέντρα Κοινότητας, ύστερα από σχετική επιστολή για συνεργασία του Δήμου Λήμνου.
Δείτε σχετικές φωτογραφίες:
https://mail.limnosfm100.gr/limnos/item/30246-synexizei-to-spoudaio-ergo-tou-o-erythros-stavros-limnou-photos.html#sigProId9fea631608






















