Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Νέα συνεργασία του Δ.ΙΕΚ Λήμνου με το ξενοδοχείο Grand Patelli
Νέα συνεργασία του Δ.ΙΕΚ Λήμνου με το ξενοδοχείο Grand Patelli
14.03.2023 | 13:59

Νέα συνεργασία του Δ.ΙΕΚ Λήμνου με το ξενοδοχείο Grand Patelli

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με χαρά το Δ.ΙΕΚ Λήμνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το 4 άστέρων Ξενοδοχείο GRAND PATELLI.

Πρόκειται για  σύγχρονο καινούργιο ξενοδοχείο, που ξεκίνησε να λειτουργεί το καλοκαίρι του 2022 στη Μύρινα Λήμνου. Σχεδιασμένο σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα φιλοξενίας, το Grand Patelli Hotel στοχεύει να ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα τους επισκέπτες του. 
 
Οι σπουδαστές του τμήματος ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Δ εξαμήνου, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους κ. Ματζάρη Δημήτρη και κα Τυρογαλά Αλίνας, πραγματοποιούν το εργαστηριακό μάθημα ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ στους σύγχρονους χώρους του ξενοδοχείου, κάνοντας την θεωρία πράξη σε πραγματικό περιβάλλον εργασίας και καλλιεργώντας τις δεξιότητες τους με τον καλύτερο τρόπο!!
 
“Ευχαριστούμε θερμά την Διεύθυνση του Grand Patelli Hotel, τον Διευθυντή κ. Μπλετσογιάννη Γεώργιο και το προσωπικό του ξενοδοχείου για την όμορφη αυτή συνεργασία, την άμεση θετική ανταπόκριση στο αίτημά μας για συνεργασία, την ζεστή φιλοξενία τους...!!!”, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Λήμνου κ. Ιουλία Λυγδά.
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018