Οι συνηθέστεροι λόγοι που κάποιο παιδί αποφεύγει την κατανάλωση γάλακτος είναι οι εξής:
Λόγω των πολλών ορμονικών αλλαγών που επιτελούνται αυτή την περίοδο με κυριότερη την μειωμένη παραγωγή οιστρογόνων, είναι σύνηθες οι εμμηνοπαυσιακές γυναίκες να παχαίνουν.
Αλήθεια...
Ψάρια που μπορούν να καταναλώνονται με ασφάλεια τον Ιούνιο είναι:
Το καρπούζι είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Β6, Β1, C, λυκοπένιο, β-καροτένιο, κάλιο, μαγνήσιο και διαλυτές φυτικές ίνες.
Η ντομάτα είναι πλούσια σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και αντιοξειδωτικές ουσίες (λυκοπένη, βιταμίνη C).
Το σκόρδο περιέχει βιταμίνη Β6, κάλιο και αλλισίνη ( είναι μία αντιοξειδωτική ουσία).
Φιλοξενία ιστοσελίδας Operon